Державотворчі процеси, які відбуваються в незалежній Україні протягом останніх років, вимагають виховання національно-патріотичних громадян, готових до захисту рідного народу та рідної країни. Вшанування учасників бойових дій на території інших держав, ветеранів війни в Афганістані - це важливаскладова героїко-патріотичного виховання як фактора консолідації суспільста України 21 століття.


Сьогодня 1 лютого у відділі літератури з мистецтв Обланої універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича відбулось відкриття щорічної тематичної виставки "Не в'януть "Тюльпани" в граніті, бо пам'ять людська не згаса..." з нагоди вшанування громадян України, які виконували військовий обов'язок на території інших держав, 30-ій річниці виведення військ з Афганістану. Організаторами виставки традиційно сталия: Житомирська обласна спілка ветеранів Афганської війни, Житомирська міська спілка афганської війни, Облана універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих в чужих країнах, в Афганістані, вшановуємо тих воїнів, хто повернувся.


Ознайомитися з виставкою "Не в'януть "Тюльпани" в граніті, бо пам'ять людська не згаса..." є можливість з 1 по 28 лютого за адресою: м. Житомир, Новий Бульвар, 4, тел. 22-35-85, 096-351-02-40