Вздовж туристичного маршруту до Державного геологічного заказника місцевого значення "Камінне село" на Житомирщині встановлено вказівні знаки та інформаційний щит з картою заказника.

Вказівники встановили від села Шебедиха аж до самого об’єкту. Загалом по дорозі розміщено 16 знаків, серед яких інформаційний щит з картою заказника, а також маркери по популярних місцях об’єкту, оскільки камені там розміщені хаотично. 

Двомовні знаки українською та англійською мовами встановили на дубових опорах. Розробкою усіх знаків займався Житомирський обласний туристичний інформаційний центр, а їх виготовлення профінансувало Управління культури і туризму Житомирської ОДА.

Як повідомив головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради Юрій Халімончук, після маркування маршруту він уже встиг провести першу екскурсію заказником, а також маркери допомогли знайти дорогу байкерам, що приїхали до Камінного села.

Державний геологічний заказник місцевого значення "Камінне село" розташований на 15 гектарах території Замисловецького лісництва в Олевському районі. Камені-валуни чудернацьких форм, овіяні легендами, приваблюють туристів та біоенергетиків.